Over Heliview

Locatie

Het SamSam congres 2015 vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag.

Fokker Terminal

De Merry-Go-Round

Tijdens het SamSam congres vindt de Merry-Go-Round plaats, de interactieve kennis- en ervaringscarrousel van Heliview.

Heliview Conferences & Training BV is een organisator van congressen, trainingen en vakbeurzen. Al jaren zijn wij bij Heliview gespecialiseerd in informatieverschaffing en voorlichting over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van met name de informatie- en communicatie technologie.

Daarnaast organiseren wij evenementen in de volgende branches:

Overige activiteiten Heliview

Naast congressen die wij voor eigen risico organiseren, ondersteunen wij u ook bij het opzetten van uw eigen evenement, zoals een klantendag, bedrijfsopening of jubileum.

De evenementen van Heliview Conferences & Training hebben een prominente plaats verworven als ontmoetings- en netwerkplaats voor beslissers en beïnvloeders uit verschillende branches.

Jaarkalender Conferences & Training

Voor een compleet overzicht van onze congressen, trainingen en overige activiteiten van Heliview verwijzen wij u door naar de jaarkalender Conferences & Training op de website van Heliview. Heliview Conferences & Training BV valt onder de Heliview Holding.

Heliview Holding

Heliview is opgericht in 1983 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot specialist op het gebied van specifieke business-to-business informatie. Heliview levert deze informatie via haar congressen, opleidingen, diverse Round Tables maar ook via haar netwerk van online kennis Portals. Heliview helpt professionals in diverse bedrijfstakken aan kennis en skills voor het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Tevens wordt ondersteuning geboden bij het totale inkoopproces van oriëntatie tot leverancierskeuze. Onze informatie zorgt vaak voor relevante contacten en ontmoetingen, zowel "face to face" als online. Dit doen wij met een professioneel en enthousiast team van 60 klantgerichte en ondernemende medewerkers.

Bezoek de websites van Heliview Holding:

Heliview organogram

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief! Vul hieronder uw e-mailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief

U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin een link om de aanmelding te bevestigen.

Bronze partner